Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
SUZUKI akkumulátorok

SUZUKI akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Suzuki autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

SUZUKI
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
A

A Suzuki autókhoz kapható akkumulátorok széles választékát kínálják, amelyek megfelelnek az Alto, Baleno, Carry, Vitara, Ignis, Jimny, Liana, Samurai, Swift, SX4, Viara, Wagon R+ típusokhoz. Az akkumulátorok kiváló minőségűek, megbízható teljesítményt nyújtanak, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkeznek.

Az akkumulátor típusok között megtalálhatók a száraz, zselés és AGM (Abszorbens Glass Mat) típusok, amelyek különböző igényekre és alkalmazásokra lettek tervezve. A száraz akkumulátorok egyszerűen karbantarthatók, míg a zselés és AGM akkumulátorok rendelkeznek szivárgásmentes technológiával, ami biztonságosabbá teszi azok használatát.

Az akkumulátorok méretei és feszültségei változóak a különböző Suzuki modellekhez. Általában 12V-os akkumulátorokat találunk a legtöbb Suzuki modellhez, de néhány esetben 6V-os vagy 24V-os akkumulátorok is szükségesek lehetnek.

Az akkumulátorokat több neves gyártótól lehet beszerezni, például Varta, Bosch, Yuasa, Exide, Banner és mások. Ezek a gyártók ismertek az autóiparban a minőségi akkumulátorok gyártásában, és hosszú élettartamú termékeket kínálnak.

A Suzuki akkumulátorok országosan kiszállításra kerülnek, így könnyedén hozzájuthatunk az autómodellünknek megfelelő akkumulátorhoz. Általában a kiszállítás a következő munkanapon történik, ami gyors és kényelmes megoldást kínál az akkumulátor cseréjére.

Fontos megjegyezni, hogy az akkumulátor cseréjét legjobb szakemberre bízni, hogy biztosítsuk az akkumulátor megfelelő működését és hosszú élettartamát. Az akkumulátor cseréje előtt mindig ellenőrizzük az autó gyártói ajánlásait és az akkumulátor jellemzőit, hogy biztosak legyünk a megfelelő típus és méret kiválasztásában.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.